Munkaerő kerestetik

2019.11.27. 12:10

Váltanál? Itt a lehetőség! Ezek a szuper állások várnak Fejérben!

Alkalmi- vagy diákmunkák, időszakos vagy egész éves, nálunk mindent megtalál!

Feol.hu

Kezdjük rögtön a saját házunk tájékán: ha jártas vagy a virtuális térben, vágysz arra, hogy a megye legfrissebb híreiről Te tudósíthass, akkor ne is keress tovább, jelentkezz online szerkesztő-újságírói pozíciónkra és légy része egy szuper csapatnak!

Ha inkább a gyári munka felé húz a szíved, akkor is van miből választanod, itt van rögtön a Trenkwalder ajánlata, akik üzemanyag továbbító berendezéseket gyártó csapatukba várják új kollégájukat.

A fentiek nem tetszenek? Inkább szeretnél a vendéglátásban elhelyezkedni? Erre is van ajánlatunk, hiszen szobaasszonyokat, felszolgálókat és karbantartókat is vár a Vital Hotel Nautis **** superior szálloda.

Érdemes portálunk felületén a különböző munkalehetőségek után kutatni, hiszen rengeteg terület közül válogathatnak. Ha tehát úgy döntött, hogy ideje a váltásnak, kattintson IDE és válogasson a jobbnál jobb ajánlatok közül!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában