Frissen Fejérből

2021.12.09. 15:16

A táncsicsos diákoké lett a legszebb fenyőfa a Rác utcában

Még van vissza egy kis idő karácsonyig, de bizony már van, ahol állnak a szebbnél szebb feldíszített karácsonyfák. A Fehérvári Kézművesek alapítványa ebben az évben is meghirdette a közös karácsonyfa-­díszítést.

Budai-Horváth Anett

A Táncsics-iskola diákjai által feldíszített karácsonyfa lett a legszebb a Rác utcában rendezett versenyen

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A közösségeket és családokat is várták az alkalomra, összesen húsz fát helyeztek el a Rác utcában. Ide tehették fel a résztvevők a kreatívabbnál kreatívabb, szebbnél szebb díszeket.  A programnak egyébként része volt egy kézműves-­foglalkozással egybekötött délután is, ahol bárki készíthetett karácsonyfadíszeket. A díszítésre érkeztek kicsik és nagyok, családok, iskolások, óvodások egyaránt. Mint ahogy a tavalyi évben, most is díjazták a legszebb karácsonyfát. 

A nyertes pedig a Táncsics Mihály Általános Iskola 2. a osztálya lett, az ő nyereményük egy kézműves csomag, illetve egy nagyon finom meglepetéspizza volt. Az egyesület természetesen különdíjat is osztott, melyet pedig a legkisebbek kaptak meg, a Csiperke óvoda vihette haza ezt a díjat. 

Még pár napig bárki kilátogathat és megtekintheti ezeket karácsonyfákat. Érdemes, mert számos ötletet meríthetünk az alkotásokból, kézzel készített díszekből: a mi otthoni karácsonyfánk is lehet „kézműves”!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában