Stílus és politika

2024.04.22. 17:00

Schiffer Miklós stílusszakértő tart előadást az MCC-ben  

Az ismert divat- és stílusszakértő, író, Schiffer Miklós tart előadást a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában április 24-én, szerdán 17.00 órától. Főszerepben a stílus és a politika.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Milyen legitimációt és hitelességet ad a ruházat? Mennyire érdemes egy politikusnak egy adott üzenethez, célcsoporthoz öltözködnie? Kik a közelmúlt és napjaink olyan politikusai, akik az öltözködéssel üzennek, akiknek karakterjegyük az, ahogyan ruházkodnak? Mindezek a kérdésekre Schiffer Miklós előadása adja majd meg a választ az érdeklődőknek. 

Az előadás fő témái a stílusos megjelenés alapjai, valamint a politika világában megfigyelhető stílusirányzatok. A szakember  a stílust mint a vizuális kommunikáció eszközét is bemutatja és elmeséli azt is,  hogy mennyire határozza meg stílusunk a személyiségünk által közvetített üzenetet. Természetesen szó lesz arról is, hogyan is néz ki egy jól felépített és használható ruhatár, valamint, hogy mi a dresszkód és melyek a nagy öltözködési irányzatok.

Az  előadásra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni IDE kattintva lehet.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában