Frissen Fejérből

2022.10.02. 20:39

Egy darabig állták a sarat az Acélbikák

A hajráig tartotta magát a Dunaújvárosi Acélbikák csapata itton a bajnoki ezüstérmes FTC ellen az vasárnap este. A zöld-fehérek végül 4-2-re győztek.

Németh Krisztián

Fotó: Laczkó Izabella / DH

DAB – FTC-Telekom 2-4 (0-1, 1-0, 1-3)

Dunaújváros, vezette:  Korbuly, Juhász, Molnár M., Sipos.

DAB: Kovács - Brus, Lammi, Embrich, Ödman, Somogyi - Léránt, Varga A., Niskanen 1 (1), Szalma, Valtola - Tolstushko, Vas M., Dézsi, Pinczés, Szabó Cs. - Erdély, Marosi, Horváth Á. 1, Stan, Strenk. Vezetőedző: Niko Eronen.

FTC: Nagy K. - A. Nilsson, Sarcia, Betteridge 2, Low (2), Kaijser - Boros, Sorokin, Kestila, Kulmala, Nagy G. 2 - Karmeniemi, Seregély, Kozma D., Kreisz (2), Tóth A. - Komáromy, Kucsma, Bán, Galántai, Tóth G.. Vezetőedző: Fodor Szabolcs.

Kiállítások: 8, ill. 6 perc

Kapura lövések: 32-41

A listavezető fővárosiak már a 4. percben megszerezték a vezetést, de nem tudtak meglépni a házigazdától, sőt! A középső harmad elején Niskanen egyenlíteni tudott. Az utolsó játékrész hajrájában döntött a Ferencváros, zsinórban hármat vágott, de az utolsó „szó” a bikáké volt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában