NB I

2024.03.29. 15:47

A három pontra hajtanak

Élvezetes és küzdelmes mérkőzésre számít a Fehérvár FC ellen a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt.

Szabó Róbert

Hornyák Zsolt szerint fontos lesz, hogy jól védekezzenek a Fehérvár FC elleni mérkőzésen

Fotó: puskasakademia.hu

Hornyák Zsolt a klub honlapjának adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy a válogatott szünet alatt szokatlan volt, hogy több új ember volt az öltözőben, mint szokott lenni. Kiemelte, hogy a válogatott meghívót kapó játékosokat pótolták, az NB III-as, valamint az utánpótlás csapatok mellett Csákvárról is volt két-két ember, aki az első kerettel készülhetett. 

– Élvezetes és küzdelmes mérkőzést várok, hiszen a Vidi is érzi a mérkőzés súlyát. Előttünk állnak, azonban szeretnénk egy győzelemmel megközelíteni őket. Egyértelmű, hogy a három pontra fogunk hajtani a találkozón – mondta Hornyák Zsolt a Fehérvár FC elleni pénteki mérkőzés előtt. Hozzátette, a legfontosabb ahhoz, hogy nyerni tudjanak az lesz, hogy kiküszöböljék az előző meccseken elkövetett hibákat, valamint fontos a jó védekezés és a veszélyes ellentámadások is. Arról is beszélt, a Vidi elleni találkozók mindig színvonalasak és mindig jók, így parázs küzdelemre számíthatnak a nézők.

A Puskás Akadémiának igen fontos lenne a győzelem a vármegyei rangadón, hiszen amennyiben vereséget szenved a Fehérvár FC mögött már kilencpontos lemaradása lesz a tabellán, ez pedig veszélybe sodorhatja a dobogós helyezésről szövögetett reményeiket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában