Eb

2024.03.18. 14:00

Londonban vitézkedtek a karatésok

A Senshi Karate-Do Egyesület versenyzői, Halmai Roland és Kiss Levente a közelmúltban londoni WUKF Európai Bajnokságon jártak.

Beke Zsombor

Fotó: Senshi Karate-Do Egyesület

A két fehérvári karatés képviselte egyedüliként Magyarországot az angliai megmérettetésen. A WUKE Európa-bajnokság mezőnyében Halmai Roland a 21-35 éves korosztályban Shotokan stílus formagyakorlatban 25 főből a 8. helyen végzett, az Open stílusban 22 főből a 7. lett. Kumitében már egy karnyújtásnyira volt a harmadik helytől 74-84 kg+open súlycsoportban a 22 versenyző között a a bronzmérkőzésig jutott, ám sajnos közbejött egy sérülés, fel kellett adnia a verseny, így a negyedik pozícióban zárt.

Kiss Levente a 16-17 éves korosztályban Shotokan stílus formagyakorlatban a 18 fős mezőnyben remek teljesítményt nyújtva 8. helyen végzett, míg, az Open formagyakorlatban a 14-ként zárt.

Halmai Roland és Kiss Levente nemcsak a Senshi Karate-Do Egyesületet, hanem Magyarországot és a Magyar Fudokan Szövetséget is képviselték Londonban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában