Idegenben vesztett a Szondi

2024.03.04. 16:26

Nem kegyelmezett a listavezető

Nem rejtegetett sok örömöt a Honvéd Szondi György SE asztaliteniszezői számára az Extraliga csapatbajnokság alapszakaszának 11. fordulója.

Ferencz Balázs

Jakab Gábor párosban fogott csak ütőt a Komló ellen

Forrás: feol.hu archív

Az élmezőnyt ostromló Honvéd Szondi György SE együttese a listavezető, és a bajnoki címért ádáz csatát vívó Komlói Bányász vendége volt az Extraliga 11. fordulójában. A páros mérkőzést simán nyerte a Sabján Gergely/Szita Márton kettős. Molnár Krisztián és Jakab Gábor csak a harmadik szettet tudták hosszabbításra menteni, de 13-11 arányban azt is elvesztették, 3-0-ra nyertek a hazaiak.

Az egyes csatározások során Molnár Krisztián tudott csak meccset nyerni, 3-1-re verte Both Olivért. Molnár Sabjántól 3-1 arányban kapott ki, míg Zombori Dávid Sabjántól 3-0-s, Szitától 3-1-es vereséget szenvedett. Kishegyi Ákos sem járt jobban, Bothtól 3-1-re, Szitától 3-0-ra kapott ki. A Komlói Bányász összesítésben 6-1-es győzelmet aratott a Szondi felett. A fehérváriak maradtak az alapszakasz hatodik helyén.

A másik Fejér vármegyei egyesület, az Aqvital Csákvári TC pihent a hétvégén, hiszen most mérkőzött volna meg a bajnoki küzdelmektől visszalépett Dunaújvárosi Egyetemmel.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában