Pető Milán

2024.05.05. 15:52

Parádés góllal köszönt be

A Fehérvár FC 4-0-s diadalt aratott az MTK Budapest felett az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 31. fordulójában. A fehérváriak negyedik találatát a 19 esztendős Pető Milán lőtte, 20 méterről talált a kapuba. Ez a gól volt első NB I-es találata.

Ferencz Balázs

Pető Milánnak (balra) elsőként Schön Szabolcs gratulált

Forrás: fehervarfc.hu

Ugyan Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője arra hívta fel játékosai figyelmét a pénteki győzelemt követően, hogy minden idegszálukkal a következő bajnokira koncentráljanak, az szinte bizonyos, hogy Pető Milán a hétvégén gólja hatása alatt volt. Hiszen 19 esztendősen élete első NB I-es találatát lőtte. Na de, mekkorát!
– Nagyon örülök, hogy sikerült megszereznem az első gólomat az NB I-ben, szerencsére emlékezetesre sikeredett a találat. A vezetőedző azzal az utasítással küldött bennünket pályára, hogy próbáljunk meg új energiát vinni a meccsbe és minél előbb érjünk a kapu elé. Sokat dolgoztam azért, hogy élvonalbeli labdarúgó lehessek, de még egyáltalán nem akarok hátradőlni, nagyon sok munka vár rám. Szeretnék idővel stabil tagja lenni a kezdőcsapatnak, további gólokat szerezni az NB I-ben és sok szép sikert átélni a Vidivel. Most az ünneplésé a főszerep, de hétfőtől dolgozunk tovább, hiszen még van hátra két forduló a bajnokságból és szeretnénk minél több pontot gyűjteni – fogalmazott a a Vidi középpályása, Pető Milán.

2023. augusztusában így vélekedett a fiatal középpályás: https://www.feol.hu/helyi-sport/2023/08/szoboszlai-sikerei-is-inspiraljak-a-vidi-fiatal-kozeppalyasat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában