Hírek

2015.11.13. 11:44

Innen már csak a dögszállító viszi el - A foci, a család és az állatok „szerelemháromszögében” él Dvéri Zsolt

A többszörös válogatott futballista, aki „igazi falusi gyerekként” hamar megtanulta tisztelni, becsülni a körülötte élő állatokat.

S. Töttő Rita

A focirajongóknak nem kell bemutatni Dvéri Zsolt, többszörös válogatott focistát. Magát az interjúban  „igazi falusi gyerekként" írja le, aki  körül a mai napig ott vannak az állatok. Seregélyesi portáján most is számos kedvenc és haszonállat él a lovaktól kezdve a kutyákon át a szarvasmarhákig. A matuzsálemi korúnak számító Vivi például, akit még 1998-ban vásárolt magának, a mai napig a családdal él, sőt, hamarosan nyugdíjazzák:

– Annyira családtag, hogy innen már csak a dögszállító viszi el. Azóta 10-12 csikót ellett már nekünk, de  2-3 éven belül nyugdíjba megy, felmentjük még a ház körüli teendők  alól is – mesél szeretettel lováról a focista. De Dömét is épp olyan szeretettel említi, aki a Videoton focicsapatának házi kedvencétől, Viditől származik. Úgy kerek az élet, ha a három legfontosabb megvan körülöttem: a család, a foci és az állatok – mondja Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!