Közönségszavazás - Ki lesz 2017-ben Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője?

2017. július 10., 15:00 szerző: FMH-információ
A kérdésre augusztus 26-án kapunk majd választ, a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap királynője verseny döntőjének végén. A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n is szavazhatnak a jelöltekre egészen augusztus 22-ig.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Július 10-étől elindult a szavazás a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntős lányaira, a végső határidő augusztus 22., kedd éjfél. Szavazni a cikk végén található felületen tud.

Miért fontos, hogy olvasóink is hangot adjanak véleményüknek? Azért, mert a közönség szavazatait zsűripontokká alakítjuk. Így a legtöbb voksot gyűjtő szépség három pontot, a második legtöbb szavazatot szerző két pontot kap, míg a harmadik helyen végző közönségkedvenc egy plusz ponttal indul. Ezek a pontszámok pedig a korábbi években is sokat jelentettek: volt, hogy ezen múltak helyezések.

Van, aki kíváncsiságból jelentkezett, van, aki komolyan gondolja, de a kérdés mindenkire vonatkozik: vajon ő lesz a következő Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője cím méltó győztese?

Bartal Laura

A 22 éves Bartal Laura jelenleg Székesfehérváron él, nagy boldogságban. Többek között ezért is lenne megtiszteltetés számára, ha ő nyerné meg idén a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyt.

A biztosítási cégnél dolgozó lány Budapesten született, öt perccel később az ikertestvére, Kinga látta meg a napvilágot. Jásdon, a Bakony szívében fekvő kis faluban nőtt fel.

- A szüleim és a környezetem mindig a becsületességre, a tiszteletre és a szorgalomra tanítottak - meséli. - A ház, a kert és az állatok gondozása nem engedett kompromisszumokat, az ott megtanultak végigkísérik az életemet mind a tanulás, mind a munkám során – teszi hozzá. Éppen ezért tanulmányait kiváló eredménnyel végezte el, emelt szintű érettségit tett, három nyelven beszél.Hobbija az olvasás, a kertészkedés, a főzés, de az állatok mellett a gyerekekkel is szeret foglalkozni. A krimi műfaj nagy kedvelője, rajongója a Columbo-sorozatnak.

- Egy időben nagy hobbim és szívügyem volt az önkénteskedés, ahol idős embereket látogattam, felolvastam nekik – meséli lelkesen.Járt Afrikában, Erdélyben, Olaszországban, Londonban és számos más helyen, nemcsak nyaralni, de tanulni is.

Laura méretei: 56 kilogramm, derék- 60, csípő- 73, mellbőség 80 centiméter.

Botos Bianka Julianna

A 21 éves Botos Bianka Julianna Fehérváron született, de Vértesacsán nőtt fel. – Rengeteg időt töltöttem Székesfehérváron, sok szép emlék köt a királyok városához, ugyanúgy, ahogy a kis falumhoz is – mondja. Jelenleg Budapesten tölti ideje nagy részét, hiszen ott dolgozik. Két munkahelye is van: felszolgáló egy hotelben, emellett hostesskedik. Az érettségit idén szerezte meg, később tolmács szeretne lenni.

Hobbijai között szerepel a tánc, és ásványokat is gyűjt – úgy véli, ezek szép ajándékok a Földünktől. Nagy állatszerető, imádja a kutyákat, lényegében három csivavával él együtt. Szabadidejében, ha teheti, szívesen kirándul. Kedvenc helyszínei a Balaton, Eger és az Országos Kékkör vonalán vannak, de kedveli a velencei Bence-hegyi kilátót is. Többször járt már Németországban, Lengyelországban és Olaszországban is. Nagy vágya eljutni a Távol-Keletre: Indiába és Thaiföldre.

A Fehérvár Szépe versenyre azért nevezett, hogy megtudja, hogyan zajlik egy szépségverseny. Úgy fogalmaz: tapasztalatszerzésnek és motivációnak is remek, hiszen sokkal közelebb kerül önmagához az ember. Célja, hogy lelkesen és boldogan élje meg a versenyt, a legtöbbet kihozva magából.

Bianka méretei: 46 kilogramm, derék- 62, csípő- 80, mellbőség 82 centiméter.

Bozsoki Bianka Bernadett

A 21 éves Bozsoki Bianka Bernadett Székesfehérváron született. Jelenleg Sárosdon él, három testvérével és szüleivel együtt. Középiskolai tanulmányait a megyeszékhelyen végezte, először a Tópartiban, később pedig a Kodolányiban.

– A modellkedés miatt váltottam iskolát. Nemzetközi modellként kijutottam már Kínába, pontosabban Pekingbe, illetve Tajvanon belül Tajpejre – meséli. Jelenleg az ELTE Tanító- és Óvónőképző Karon tanul tanító szakon,  a jövőben  szeretne ezen a területen dolgozni.

Kisiskolás korától kezdve táncol, mazsorettezik egy táncegyesületben, de citerázott is. A dél-mezőföldi Gerlice citerazenekarral  az ország legrangosabb címeit nyerték már el, például az Arany Páva-díjat. Szabadidejében szeret sportolni, futni és rajzolni, és az állatokat is kedveli, különösen a macskákat. 2015-ben csatlakozott a Sárosd Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez, amely csapattal a kismotorfecskendő-szerelési bajnokságban versenyeznek.

– Jelenleg országos második  helyen áll csapatunk, a női csapatok közül – emeli ki. A versenyt jó lehetőségnek tartja, kíváncsi, meddig tud eljutni, és milyen tapasztalatokat szerez majd.

Bianka méretei: 57 kilogramm, derék- 67, csípő- 97, mellbőség 83 centiméter.

Fejes Rebeka Rózsa

A 18 éves Fejes Rebeka Rózsa Székesfehérváron született, jelenleg Szabadbattyánban lakik.

A vendéglátásban kezdett, korábban bolti eladó volt, most nem dolgozik. Legfőbb hobbija a természetfotózás. Ebből kifolyólag elég sok helyen járt már, de – ahogyan ő fogalmaz – az utazásból sosem elég.

– Egyelőre Fejér megyén belül utazgatom, most a csókakői és az agárdi projekten vagyok túl – meséli. Leginkább a vízpartokat szereti, mert szerinte ott lehet a legszebb tájképeket készíteni. A természetfotózáson belül a naplementés képeket is kedveli.

A jövőben mindenképpen autókkal szeretne foglalkozni.  Elszántságát mutatja az is, amilyen nagy lelkesedéssel mesél a járművekről.

– Az autó nem csak egy négykerekű tárgy, ami eljuttat „A” pontból a „B” pontba. Része az embernek. Úgy vélem, akkor lesz egy ember igazán jó vezető, ha azonosulni tud az autóval; ez az egész pedig egy gyönyörű világot tár ki elénk – részletezi.

A Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap versenyre azért jelentkezett, hogy bizonyítson magának és a családjának, és hogy megmutassa, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi.

Rebeka méretei: 58 kilogramm, derék- 69, csípő- 92, mellbőség 84 centiméter.

Kerepesi Réka

A 21 éves Kerepesi Réka Budapesten született, jelenleg Érden él.

Most OKJ-s tanfolyamon tanul TB- és bérügyintézőnek, de kevésbé áll hozzá közel ez a terület. Valójában anyukája miatt iratkozott be erre a képzésre: ő ugyanis könyvelő, és megkérte lányát, Rékát, hogy csatlakozzon hozzá. A döntését persze nem bánja, neki is fontos volt, hogy legyen egy biztos szakmát nyújtó papírja, de azért szeptembertől a testnevelési egyetemre szeretne menni. Nem véletlenül: egészen 14 éves koráig teniszezett és röplabdázott – utóbbiban országos második helyezést is elért.

– Aztán valahogy túl komollyá fordult a dolog – magyarázza, jelenleg miért hobbiként szerepel az életében ez a sport. A testnevelési egyetemről teniszedzőként szeretne kikerülni.

Hobbija a tenisz és a röplabda mellett más sportok, a kondizás és az utazás – ez utóbbi a legnagyobb szenvedélye is egyben. Tavaly két hónapot volt Japánban, Kínában, de nem csak nyaralás miatt: modellkedett és étteremben hostesskedett. Járt már Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban is, a jövőbeli tervek között az Amerikai Egyesült Államok szerepel. ezen belül is New York, Los Angeles vagy Las Vegas.

Réka méretei: 59 kilogramm, derék- 62, csípő- 85, mellbőség 85 centiméter.

Kiss Etelka

A 18 éves Kiss Etelka Székesfehérváron született, jelenleg Csőszön él. Itt nőtt fel, egyszer költöztek el a falun belül, egy saját építésű házba. A faluban található horgásztavaknál gyakran sétálgat ő is, mert szeret gyönyörködni az ottani szép környezetben.

Szereti a zenét, a táncokat, ha teheti, szívesen kirándul, főként erdős, sziklás, tavas helyekre vagy kilátókhoz. Amikor csak lehet, jégkorcsolyázik. Külföldön még nem járt, bár lett volna lehetősége, mégis úgy alakult, hogy meghiúsultak a korábbi tervei. Az országon belül Egert és Miskolctapolcát emeli ki. Gyakran jár Budapestre is, ott egy éve modellképzésen vett részt.  Leginkább az tölti fel, ha fotózásra mehet – ezért is örült annak, hogy bekerült a döntősök közé.

A középiskolában felszolgáló szakon tanult, de a közeljövőben szeretne érettségit szerezni. Jelenleg egy fehérvári fagylaltozóban dolgozik, de tanulóként hotelben is alkalmazták már felszolgálóként. – Még keresem a megfelelő munkahelyet – mondja.

Azért szeretne Fehérvár Szépe lenni, hogy bizonyítson magának és családjának: eléri azt, amit szeretne. Persze – teszi hozzá – emellett nagy elismerés is lenne a győzelem, az ezzel együtt járó kötelezettségekkel karöltve.

Etelka méretei: 53 kilogramm, derék- 62, csípő- 84, mellbőség 80 centiméter.

Mercsek Mercédesz

A 19 éves Mercsek Mercédesz Székesfehérváron született, jelenleg Abán él. Tanulmányait az abai általános iskolában kezdte, most pedig a Gorsium Művészeti Szakgimnázium tanulója.

Bár állítása szerint egyelőre nem igazán volt lehetősége különleges helyekre utazni, tervei között szerepel, hogy a közeljövőben a barátnőjével együtt körbeutazza a világot – ebben a tervében pedig nagyban segítené a szépségversenyes győzelem is. Kiemelt célpontja Kuba.

Nyáron leginkább a barátnőivel tölti a szabadidejét, ha tehetik, vízparton vannak. Körükben a Balaton a közkedveltebb, sok időt töltenek ott ebben az időszakban.

Mercédesz nem mellesleg nagy állatbarát is. Most egy kiskutyája van, de korábban, mivel mindig is nagy rajongója volt a lovaknak, lótulajdonos is volt.

Azért jelentkezett a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre, mert Székesfehérvár közel áll a szívéhez, ebből kifolyólag szívesen képviselné a várost. Mindemellett szeretné megtalálni önmagát, és úgy érzi, hogy ebben ez a verseny fogja segíteni. Célja, hogy magabiztossá váljon, új embereket ismerhessen meg, és új dolgokat tanulhasson.

Mercédesz méretei: 50 kilogramm, derék- 80, csípő- 84, mellbőség 75 centiméter.

Mészáros Réka

A 22 éves Mészáros Réka Dunaújvárosban született, jelenleg Perkátán él.

Most végzett a dunaújvárosi Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban, ahol ügyviteli titkárnak tanult. Szeret utazni, ehhez pedig a tanulmányi eredménye is nagyban hozzásegítette. Ennek köszönhetően ugyanis eljutott már Erdélybe és Párizsba is. Következő állomása a Vir-sziget, de sok más hely is érdekli még, országhatáron kívül és belül egyaránt. Tervei között szerepel Olaszország és Thaiföld meglátogatása, de Magyarországon belül Egerre és Pécsre is nagyon kíváncis.

A szabadidejét lehetőség szerint a barátaival tölti. Nagyon szeret énekelni, de a tánc is fontos részét képezi az életének: hat évig latintáncolt, három éven át pedig néptáncolt.

– Számomra különleges hely Székesfehérvár – mondja, majd meg is indokolja állítását: – Egy évet jártam Székesfehérvárra iskolába, és ez idő alatt nagyon megszerettem a várost. A régi épületek alapvetően is hangulatossá teszik az egészet, de az utcazenészek még jobban megadják a hangulatot. Boldog lennék, ha én lehetnék a Fehérvár Szépe verseny győztese. A családom és a barátaim is büszkék lennének rám.

Réka méretei: 50 kilogramm, derék- 75, csípő- 85, mellbőség 83 centiméter.

Pető Barbara

A 22 éves Pető Barbara Székesfehérváron született, és jelenleg is ebben a városban él.

Mindennapjainak fő mozgatórugója a boksz és a tánc, mert számára mindkettő jó stresszlevezető hatású.

– A bokszot különösen szeretem, mert nagyon hatékony, tényleg el tudok lazulni a segítségével: levezetem az összes stresszt  – meséli Barbara, majd hozzáteszi: – Három éve kezdtem a bokszot, itt, Székesfehérváron. Egyelőre hobbiszinten űzöm, ami azt jelenti, hogy a legtöbbször hétvégente járok a terembe, akkor, amikor az időm engedi. Persze, amennyire csak lehet, a hétköznapjaim részét is képezi ez a sport.

Egyelőre még nem járt különleges helyeken, de a nyereményből szívesen elutazna Chicagóba vagy New Yorkba. Épp ezért a jobb szerepléshez – a még jobb összképért és kitartásért – továbbra is szorgosan edz, és leginkább a táncban szeretne kiemelkedni.

– Nagy az önbizalmam – válaszolja nevetve, miért nevezett a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. És bár a barátai is biztatták, elsősorban saját maga miatt jelentkezett a megmérettetésre: ezáltal be tudná bizonyítani, hogy van mire büszkének lennie külsőleg és belsőleg egyaránt.

Barbara méretei:  52 kilogramm, derék- 65, csípő- 81,5, mellbőség 86,5 centiméter.

Reichert Karolina

A 17 éves Reichert Karolina Székesfehérváron született, és ebben a városban is él, szüleivel. Két testvére van, Mariann és Gergely, akikkel nagyon jó a kapcsolata.

Szeptemberben kezdi az utolsó tanévét a székesfehérvári Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumban, ügyviteli szakon. Az idei tanévet osztályelsőként zárta. Angolul és németül tanul.

Hét évig táncolt az Alba Regia Alapfokú Művészeti Tánciskolában. A tánc mellett szeret sportolni, rajzolni, festeni, olvasni és utazgatni is.

– Rengeteg gyönyörű helyen jártam már Magyarországon belül, de több országba is sikerült eljutnom, például Franciaországba, Ausztriába, Németországba és Olaszországba is – meséli.

Szabadidejében önkénteskedik – például az árváknak szervezett mikulásnapi rendezvényen segédkezik, hajfonást vállal, illetve a FEZEN fesztiválon hostesskedik –, a barátaival találkozik és a családjával kirándul.

– Kitartó, céltudatos, segítőkész és pozitív embernek tartanak – mondja Karolina.Azért szeretne a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője lenni, hogy megmutassa a belső értékek fontosságát, és hogy munkájával segíthesse a várost.

Karolina méretei:  53 kilogramm, derék- 64, csípő- 80, mellbőség 83 centiméter.

Szekeresné Kelner-Kiss Leona

A 22 éves Szekeresné Kelner-Kiss Leona Székesfehérváron született, jelenleg Seregélyesen él, a családjával együtt.

Bár most a kétéves kisfiával van gyesen, mellette szeptemberben elkezdi utolsó évét az ELTE óvódapedagógus szakán. – Már nagyon várom, hogy az általam választott és tanult szakmában dolgozhassak – mondja.

Szabadidejében szívesen kirándul a családjával és a barátnőivel. Szeret autózni, jelenleg pedig motorozni is tanul, ami már régi vágya volt, és amit már most, az elején nagyon élvez. Szeret fiatalokkal egy csapatban dolgozni, mert úgy – szerinte – sokkal lendületesebb a munka.

Azért jelentkezett a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre, mert kíváncsi volt arra, hogy szülés után, családanyaként is van-e helye és annyi esélye egy szépségversenyen, mint a korabeli lányoknak.

– Elsődleges célom a döntőbe jutás volt, hogy részt vehessek a felkészítő táborban, és sok jó élménnyel gazdagodhassak, illetve új barátokat szerezhessek. De természetesen nagyon szeretném elnyerni a királynői címet, amivel kislánykori álmom válna valóra – részletezi Leona, majd hozzáteszi: – Az az álmom, hogy valódi királylány lehessek.

Leona méretei:  57 kilogramm, derék- 68, csípő- 80, mellbőség 90 centiméter.

Vass Noémi

A 19 éves Vass Noémi Székesfehérváron született, jelenleg Sárbogárdon él párjával és húsz hónapos kislányával.

Jelenleg egy sárbogárdi esti iskolában tanul, érettségire készül, az idei éve jól sikerült. Nem dolgozik, „főállásban” otthon van a gyermekével.

– Az érettségi után a könyvelői iskolát fejezem be, és szeretnék nyelvvizsgát tenni angolból és németből – mondja céltudatosan.

Bár még nem igazán járt különleges helyeken, szeretne minél több országba eljutni. Nagy vágya, hogy Indiába, esetleg Görögországba utazhasson, amelyhez akár a szépségverseny nyereménye is hozzásegítheti.

Szabadidejében szeret táncolni, illetve harisnyavirágokat készít, szó szerint értve: a régi és új harisnyákat textilfesték, drót és kreppszalag segítségével virág formájúvá alakítja. Ha csak tud, mindig színes harisnyákat szerez ehhez – legyen az lila vagy rózsaszín.

Mindemellett komolyan érdekli a modellkedés, szívesen kipróbálná magát ezen a területen is.

– Imádom Székesfehérvárt, és mindennél jobban szeretnék a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője cím győztese lenni – mondja mosolyogva Noémi, aki valóban magabiztosan áll a versenyhez.

Noémi méretei:  52 kilogramm, derék- 69, csípő- 80, mellbőség 74 centiméter.

Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2017

Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2017

Online közönségszavazás (július 10. - augusztus 22.)

  • A királynőjelöltek: *
    A királynőjelöltek:
  • Elolvastam a PLT adatvédelmi szabályzatát: *
    Elolvastam a PLT adatvédelmi szabályzatát:

FMH-információ

2017. július 10., 15:00 szerző: FMH-információ

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...