Horoszkópok

2016.08.11. 17:09

Napi horoszkóp - A Szűznek észre kell vennie az élet apró örömeit is, hogy boldogabb lehessen

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Kicsit ki kellene engednie a fáradt gőzt, mert már a munkahelyén is észrevették, hogy túlvállalta magát az utóbbi időben. Nem szégyen beismerni, hogy kicsit elfáradt, és pihenni szeretne.

Bika (április 21.–május 20.) – Valaki megpróbálja majd lebeszélni egy felelőtlennek tűnő vállalkozásról, de önnek szilárd meggyőződése, hogy ez a helyes irány. Ha tényleg így van, akkor ne hagyja magát lebeszélni.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Sokszor az utat megélni a célig sokkal érdekesebb tud lenni, mint maga a megérkezés. Ne szalassza el a kínálkozó lehetőségeket azért, mert csakis egy dologra koncentrál!

Rák (június 22.–július 22.) – Ha hajlandó lesz elfogadni végre a régóta küszöbön álló változásokat, akkor azért egy jó napnak néz elébe. Meg kell értenie végre, hogy nem minden rossz, ami új, csak hozzá kell szokni.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nagyon tisztán átlátja most a helyzetet, és rájött, hogyha csak egy rövid ideig is, de az orránál fogva vezették. Ez kihozza a sodrából, és elhatározta, hogy revansot vesz.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Észre kell vennie az élet apró örömeit is, hogy boldogabb lehessen. Ha ezeket megtanulja értékelni, akkor máris gyökeresen meg fog változni a mindennapjaiban.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Régóta vágyott rá, és most kapott is egy kis segítséget. Így már könnyűszerrel megoldja az ügyet. Sőt, ha ügyesen csinálja, tovább is mehet, mint a jelenlegi feladat!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Az ügy gyors elintézése nyugtatná most meg a legjobban, így, ha valamiket félre is kell tenni ezért, hát lépje meg! Csak azon idegeskedik, hogy ezt még meg kell csinálni.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ahhoz, hogy valami hosszú távon jól működjön, egy rövid időre most el kell engednie valamit. Nem lesz könnyű, de meg kell értenie, hogy minden okkal történik.

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki olyannal találkozhat a nap folyamán, aki teljesen más habitusú, mint ön. Nem is igazán találják majd a közös nevezőt, de szerencsére megoldják a magukra bízott feladatot.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Talán egy kicsivel tovább kellene kitartania, hogy megláthassa, merre vezet az az út, amin eddig haladt. Lehet, hogy nem ez lesz élete vállalkozása, de sok munkája van benne.

Halak (február 21.– március 20.) – A hit nagyon messze tudja repíteni az embert, és nem kell logikán alapulnia, mert a saját fantáziájából építkezik. Vagyis határ a csillagos ég, ha valamit nagyon erősen akar!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!