Kultúra

2017.01.26. 17:55

Zenei tehetségkutató - Martonvásáron, a kulturális központban lesz a döntő

Könnyűzenei tehetségkutatót hirdettek meg Fülesbagoly Tehetségkutató néven. A jelentkezési határidő április 3-a, éjfél.

FMH-információ

A díjak között fesztiválokon és népszerű zenekarokkal közös fellépések, valamint stúdiózás és sajtómegjelenések szerepelnek. A további helyezettek, különdíjazottak is komoly lehetőségeket kapnak, például fellépést a Hiperkarma, a Road és a Kowalsky meg a Vega zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári magyar népdal napján. Az előválogatót követően a döntőt Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban tartják.

A helyezettek felléphetnek például a Kowalsky meg a Vega előtt
Fotó: pr garden

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik, és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat április 22-én meghallgatják a martonvásári kulturális központban. A produkciókat szakmai zsűri véleményezi és díjazza: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója, Warnusz Zsuzsa zenész, a Budapest Voices művészeti vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!