A kézimunka összehoz

2016. december 27., 17:40 szerző: Civil Tudósítónktól
komment
Nagyalásony - Volt egy kiállítás Devecserben a helyi foltvarrók lányoknak - így kezdődött évekkel ezelőtt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A kapcsolatfelvétel hamar megtörtént, köszönhetően a szíves fogadatásnak és az együttműködés támogatásnak. Az azóta eltelt időszakban több alkalommal volt már közös kézimunka-foglalkozás, melynek helyszíne hol Devecserben, hol Nagyalásony-
ban volt.

Ez történt most is. A devecseri asszonyok érkeztek a Kinizsi iskolába közös karácsonyi kézimunkázásra. Érkezésüket nagy várakozás előzte meg a helyi lányok részéről.

A vendégek szokásukhoz híven nem jöttek üres kézzel. A szakkör minden tagja általuk varrt papírzsebkendő-tartót és karácsony közeledtére való tekintettel angyalkát kapott. A kölcsönös bemutatkozás és az öröm csillapodtával kezdődött a munka. Közös adventi koszorú kötése ruhamaradékokból, üdvözlőlapok varrása, mécsestartó készítése dekupázstechnikával. Jó környezetben, barátok között gyorsan telik az idő. Így történt most is. A másfél óra szinte elrepült, és jött a búcsú, ami a szokásoktól eltérően nem volt szomorú, mert a közeli viszontlátást helyezte kilátásba egy újabb foglalkozásra, immár Devecserben.

Bokor Lívia

Civil Tudósítónktól

2016. december 27., 17:40 szerző: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...