Rendőrségi

2015.03.11. 08:09

Trükkös tolvaj Fehérváron - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Körözött férfit fogtak Gárdonyban, Székesfehérváron trükkös tolvaj lopott egy idős férfitől.

Járőrök igazoltattak a gárdonyi vasútállomáson egy férfit 2015. március 10-én 11 óra 10 perckor, mivel a székesfehérvári pályaudvaron a biztonsági szolgálat munkatársaival szemben agresszívan viselkedett. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 33 éves férfival szemben a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások K. Károlyt elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Idős férfit károsított meg Székesfehérváron a Batthyány utcában egy ismeretlen férfi 2015. március 10-én délelőtt. Az ismeretlen elkövető a helyi áramszolgáltató munkatársaként mutatkozott be, majd a sértett figyelmét elterelve a lakásából készpénzt tulajdonított el.

A rendőrség keresi az idős férfit megkárosító ismeretlen tettest és egyben ismételten óvatosságra int mindenkit. Előzetes egyeztetés nélkül érkező idegeneket ne engedjenek be lakásukba. A különböző szolgáltatók nevében fellépő, valamilyen munka elvégzésére, szolgáltatás nyújtására ajánlkozó ismeretleneket ne engedjék be, hívják vissza egy későbbi időpontra. Ha tehetik, az ügyfélszolgálatok segítségével ellenőrizzék le, hogy az idegenek valóban a szolgáltató megbízásából érkeztek-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!