Rendőrségi

2015.01.30. 08:20

Nadrágjába rejtette az édességet - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Dunaújvárosban bolti lopás miatt, Alap közelében közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök.

Dunaújvárosból egy áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. január 29-én 11 óra 10 perckor, mivel egy férfi nadrágjába rejtve próbált édességeket eltulajdonítani az üzletből. A helyszínre érkező járőrök a 48 éves férfit intézkedés alá vonták és Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

A 6223-as számú úton Alap közelében történt közúti közlekedési baleset 2015. január 29-én 15 óra 40 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Setra típusú autóbusz 34 éves vezetője egy balra ívelő útkanyarulatból kifelé haladt, amikor elveszítette uralmát a járműve felett és a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A balesetben az autóbusz egyik utasa, egy alapi nő megsérült. A baleset körülményeit a Sárbogárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!