Sport

2017.02.24. 16:20

Bizakodó szakemberek - Szombaton közel négyhónapos útjára indul a labda Fejér megyében

Fejér megye - Három hónapnyi pihenő után, megújult erővel, átalakult keretekkel indulnak neki a megyei I. osztály csapatai az előttük álló tavaszi idénynek. A 16. forduló párosításaiban a vendéglátó csapatok trénereit kértük fel esélylatolgatásra.

Ferencz Balázs

Február 25., szombat, 14.30

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)-Tordas (8.) (Martonvásár)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Az edzőmérkőzéseken láttam pozitívumokat, amelyekre lehet építeni a jövőben, és egy jó tavaszt produkálhatunk. Nehéz, izgalmas mérkőzésre számítok a Tordas ellen, ősszel legyőztük őket, de akkor is érződött, hogy jó játékerőt képviselnek.

Ercsi Kinizsi (7.)-Pátka (14.) (Dunaújváros)

Gróf András az Ercsi Kinizsi vezetőedzője:- Nem volt tökéletes a felkészülésünk, hiszen a pályaviszonyok nem igazán voltak alkalmasak arra, hogy szabadtéren gyakoroljunk. Amit lehetett ilyen körülmények között azt elvégeztünk. Egyértelműen nyerni szeretnénk a Pátka ellen, bár nem vagyunk könnyű helyzetben, mert sok a sérültünk. Egy jó rajt mindig fontos, ezért bízom a három pont megszerzésében.

Február 25., szombat, 17.00

A fehér mezes, és a bajnokság élén álló Iváncsa beszorította kapuja elé a Velencét őszi meccsükön
Fotó: Kricskovics Antal

Bicske (2.)-Mór (3.) (Csákvár)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője:- Felemásra sikeredett a felkészülésünk, mert elég sokan bajlódtak sérüléssel. A másik problémánk, hogy nem tudunk saját pályán dolgozni, folyamatosan idegenben vagyunk. Rögtön egy rangadóval kezdjük a tavaszt, de számunkra nem lehet kérdéses a mérkőzés kimenetele, mert minden mérkőzésen győzni szeretnénk!

Február 26., vasárnap, 10.00

Iváncsa (1.)-Velence (13.) (Martonvásár)

Masinka László az Iváncsa vezetőedzője: - Mindenképen győzelmet, és olyan játékot várok, hogy ne kelljen utána arra hivatkozni, hogy idény eleji formát nyújtottunk. Célunk továbbra is az, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Február 26., vasárnap, 14.30

Martonvásár (4.)-
Aba-Sárvíz FC (16.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: - Felemás felkészülés után vagyunk, mert volt, aki jól dolgozott, de akadtak olyanok, akik elég sokat hiányoztak az edzésekről. Az Aba ellen nagyon szervezetten és fegyelmezetten szabad játszanunk, nem szabad kiengednünk, akkor lehet
esélyünk.

Polgárdi (11.)-
Lajoskomárom (15.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: - Jól sikerült a felkészülésünk, a csapat magja egyben maradt. A csapatot továbbra is Egerszegi Zoltán irányítja játékos-edzőként. A Lajoskomárom ellen csakis a győzelem elfogadható, már csak azért is, mert a 6. és 10. hely között szeretnénk végezni.

Mezőfalva (12.)-
Baracs (10.)

Hajnal Attila a Mezőfalva vezetőedzője: - Úgy kerültem vissza Mezőfalvára, hogy Cseke Ottó elnök úr egy lokálpatrióta edzőt keresett. 15 évet töltöttem el a klubnál korábban a megye kettőstől az NB III-ig, úgy éreztem, tartozom annyival, hogy segítsek. Félig tudtuk elvégezni a munkát, de ez inkább az amatőr felfogásnak köszönhető. Szomszédvárak rangadója lesz, az esélyek jelen állás szerint a Baracs mellett szólnak, de nyilván nem feltartott kézzel indulunk neki a meccsnek. Szeretnénk pontot, pontokat szerezni, megpróbálunk motiváltan játszani, ha képességekben még nem is tartunk ott, ahol kellene.

Sárbogárd (9.)-Sárosd Sport 36 (5.)

Gracza Tibor a Sárbogárd vezetőedzője: - Amilyen lehetőséget az időjárás engedett, ahhoz képest azt a munkát elvégeztük. Öt felkészülési mérkőzést játszottunk, ezeken a kitűzött céljainkat megvalósítottuk, a többi, pedig vasárnap, és menetközben eldől A Sárosd ellen, amely ősszel bebizonyította, hogy jó csapat mindenképpen jó meccset várok, és természetesen győzelmet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!