Sport

2017.08.07. 19:02

Az AFC Csákvár fokozatosan halad előre a Merkantil Bank NB II idei szezonjában

CSÁKVÁR Lejátszotta második mérkőzését a Merkantil Bank NB II idei szezonjában az Aqvital FC Csákvár együttese. A kék-sárgák Sopronban gól nélküli döntetlent értek el.

Káldor András

A múlt heti MTK elleni hazai kettő egyes vereséget követően a pontszerzés reményében utazott a csákvári gárda a Hűség-városába.

Mindenesetre Szanyó Károly vezetőedző bizakodóan tekint a folytatás elé, és elégedett volt.

Pintér Bence (sárga) kis híján betalált Sopronban Fotó: Koppán V.

- Elég nagy eső előzte meg a mérkőzést, sőt még a bemelegítés alatt is szakadt, így kissé felázott pályán kellett játszanunk. Ehhez képest jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthattak a szurkolók. Elképzelhető., hogy lehetett volna a meccsben több is, de alakulóban levő csapat vagyunk, amelyben rengeteg fiatal játékos van, akik közül most is hatan pályára léptek. Jó irányba haladunk, ezt már az MTK elleni meccs második félidejében is megmutattuk. Nagyon bízom benne, hogy az egy pont után a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen már meg tudjuk szerezni az első győzelmünket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!