Székesfehérvár

2016.01.07. 16:30

Fehérvár AV19 sajtóközlemény: Edzőváltás Székesfehérváron

A Fehérvár AV19 menedzsmentje a mai nappal felbontotta Rob Pallin vezetőedző szerződését, és a szezon hátralévő részére a finn Hannu Järvenpää-t bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával.

„A lépésünk azért következett be, mert a csapat teljesítményében vannak tartalékok. Az eddigi szereplés a menedzsment, az edzők és a játékosok közös felelőssége. Rob Pallin kiváló munkát végzett Fehérváron, az idei szezonban sok körülmény nehezítette az eredményes szereplést. Ugyanakkor úgy látjuk, új impulzusokra van szükség az alap- és középszakasz, valamint a rájátszás mérkőzéseire. Bízunk benne, hogy az új mesterrel sikerül elérnünk célunkat, a rájátszásba kerülést ,” indokolta Ocskay Gábor szakosztály-igazgató a klub menedzsmentjének döntését.

A Fehérvár AV19 ezúton kíván a távozó Rob Pallinnek további sportsikereket.

A hétvégi két mérkőzésen Sille Tamás és Frank Banham irányítják a csapatot.

Az EBEL-ben korábban az Olimpija Ljubljana és a Villach vezetőedzőjeként már bizonyító Hannu Järvenpää a hétvégén megérkezik Székesfehérvárra és a jövő héten kezdi meg a munkát új csapatával.

Székesfehérvár, 2016. január 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!