Székesfehérvár

2016.06.30. 13:56

Fehérváron is forog a legendás bankrablóról szóló film - Statiszták jelentkezését várják!

Székesfehérvár - A Viszkis rabló történetét feldolgozó filmet négy napon keresztül forgatják székesfehérvári helyszíneken, amelynek néhány jelenetéhez statisztákat keresnek. A leendő háttérszereplők egy 90-es években játszódó jégkorong mérkőzés közönségét fogják alakítani.

feol.hu

A szinte legendává vált  magyar bankrabló történetét látványos akciójelenetekkel dúsítva dolgozza fel a film. A rendező a Kontroll című filmet is jegyző Antal Nimród, aki várhatóan friss tartalommal tölti meg a sztorit, betekintést adva a 80-as és 90-es évekbe, és az emberi pillanatokba, drámákba - tudtuk meg a stábtól. Az idei év legnagyobb magyar produkciójának székesfehérvári, hokis felvételéhez keresnek háttérszereplőket, statisztákat.

A produkciót Székesfehérváron négy napig forgatják, ebből két napon keresztül forgatnak nagyobb számú statisztával. A városi jégcsarnokban forgatott jelenet a film egyik leglátványosabbja lesz, amelyhez elengedetlen a nagy létszámú szurkolótábor. A felvételhez az alkotók főként fehérváriakra számítanak.  A jelenet külön érdekessége, hogy főszereplői javarészt a Fehérvár AV19 tagjai, így a jelentkező statiszták feladata az ő biztatásuk lesz. A hamisítatlan 90-es évekbeli hangulatot árasztó jelenethez leginkább olyan jelentkezőket  várnak akik igazi, varázslatos szurkolói hangulatot tudnak teremtenek.

A film hokis jelenetei július első hetében kerülnek felvételre, melynek július 6-i és július 7-i napjához keresnek, napidíjazás ellenében – lehetőség szerint 18-65 év közti férfi – szereplőket. A felvételhez online lehet leadni a jelentkezéseket, további információk itt találhatóak: http://faceboxcasting.hu/fehervar/

Székesfehérváron utoljára az Asterix és Obelix, Isten óvja Brittaniát című film felvételein vehettek részt nagy számban statiszták, így most 5 év után újra itt a lehetőség, hogy a fehérváriak részt vehessenek egy utánozhatatlan hangulatú filmforgatáson, és viszont láthassák magukat a mozivásznon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!