Feltűnő jelenség

2024.07.04. 13:40

Követőkre vadászik a spanyolok legjobbjának német barátnője (videó)

A spanyol válogatott irányítója Dani Olmo remekül teljesít eddig az Európa-bajnokságon, és így nem csoda, hogy az RB Leipzig középpályása megkapta a tízes mezt. A spanyol játékos kétszeresen pikáns mérkőzésre készül a Németország elleni negyeddöntőben: egyrészt a Bundesligában futballozik, másrészt német barátnője van, aki e napokban Spanyolországban is igyekszik növelni a a követőinek számát a közösségi médiában.

MW

A spanyol Dani Olmo ünnepel, miután megszerezte csapata negyedik gólját a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Spanyolország–Georgia mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 30-án

Forrás: MTI/AP

Fotó: Frank Augstein

Németország–Spanyolország rangadóval kezdődnek meg pénteken 18.00-kor a negyeddöntők az Európa-bajnokságon. Az eddig látottak alapján a két leginkább meggyőző csapat csap össze. A találkozó egyik kérdése, a németek képesek lesznek-e semlegesíteni a spanyolok játékmesterét, Dani Olmót – írta meg a Magyar Nemzet. Az RB Leipzig irányítója huszonhat éves korára egyértelműen beérett, és lehet, hogy az ő játéka lesz a döntő tényező a finálénak is beillő negyeddöntőben.

Nagelsmann jól ismeri őt

A német szövetségi kapitány, Julian Nagelsmann tökéletesen tisztában van Dani Olmo képességeivel, hiszen az RB Leipzig anno 2020-ban az ő kérésére igazolta le a spanyol futballistát a Dinamo Zagrebtől – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról. Más kérdés, hogy Nagelsmann egy év múlva továbbállt, mivel nem mondott nemet a Bayern München invitálására. Dani Olmót természetesen Gulácsi Péternek, Willi Orbánnak, de még Szoboszlai Dominiknek sem kell bemutatni, évekig játszottak együtt a lipcsei alakulatban.

A német válogatott játéka nyomokban emlékeztet engem arra, amit Nagelsmann Lipcsében akart megvalósítani

– mondta el Dani Olmo a németek elleni mérkőzés előtti interjúban, majd azt is elárulta, kinek a játéka nyűgözi le leginkább a németek közül.

– Toni Kroos szabja meg a németek játékát, fantasztikus futballista, remélem, az utolsó mérkőzése előtt áll – utalt kicsit pimaszul Dani Olmo arra, hogy Kroos az Európa-bajnokság után visszavonul. A spanyol játékos barátnője is feltűnő jelenség, és egyre nagyobb figyelmet kap az újságok címlapjain.

A barátnője spanyol követőkre vadászik

Karácsonykor hozták nyilvánosságra a barátnőjével, az ismert német influenszerrel, Laura Ablával, hogy egy párt alkotnak. Laura Ablát a kommentelők meg is találták azzal, csak azért jár az RB Leipzig meccseire, hogy növelje a népszerűségét, amire ő csípős videóval reagált. A gyönyörű lány a legfrissebb bejegyzésével is megosztja német rajongóit, hiszen spanyol mezben lejtve üzente meg a futballista barátjának, hogy belőle bizony egy forró spanyol drukker vált a torna ideje alatt.

Valószínűleg Abla csak így szeretne még több potenciális követőt szerezni az idegen országban. Egy biztos, hogy Olmónak legalább nem kell nélkülöznie kedvese társaságát, hiszen a spanyol válogatottban nincs olyan tilalom, mint amit német szövetségi kapitány, Julian Nagelsmann rendelt el. Dani Olmo korábbi edzője kitiltotta a csapat szállásának környékéről a hölgyeket, mert minden idegszálukkal a portugál–francia mérkőzés győztesére akarnak koncentrálni

– írta meg az Origo. Márpedig a német válogatott nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy megnyeri az Európa-bajnokságot hazai pályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában