A héten zárul a Tündérszépek nevezése! Hajrá!

2024.04.17. 18:00

Reitter Krisztina: Merjék felvállalni önmagunkat!

A szőke hajú, zöldeskék szemű lány anno 2015-ben indult a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen és mint mondja, a megmérettetés egy remek ugródeszka volt. Azóta a szabadbattyáni Reitter Krisztina életét a szépségipar tölti ki, fodrászként dolgozik a megyében. Megkeresésünkre pedig kifejtette, miért érdemes megmérettetnie magukat a lányoknak a szépségversenyen?!

Kecskés Zoltán

A Fehérvár Szépét követően visszatért a szépségiparba és a mai napig fodrászként dolgozik Székesfehérváron.

Fotó: Radnai Zoltán

A ma már fodrászként dolgozó Reitter Krisztina egy véletlennek köszönheti jelentkezését, ugyanis unokatestvére, a tudta nélkül nevezte be a 2015-ös Fehérvár Szépe versenyre... És milyen jól tette, hiszen  maradandó élményekkel és kapcsolatokkal gazdagodhatott, az akkor még alig 18 éves szabadbattyáni hölgy. Azóta persze sok minden változott, de még mind a mai napig szívesen emlékszik vissza erre az időszakra.

– Nagy meglepetésként ért, amikor behívtak az első meghallgatásra, hiszen nem tudtam róla. Unokatestvérem úgy ítélte meg, hogy sokat adhatna nekem egy ilyen szépségverseny. És milyen igaza volt! Nagy hatással volt rám, egészen új távlatokat nyitott meg előttem! Olyan új élmények értek, amelyek bár kezdetben szokatlanok voltak számomra, de aztán sikerült felengednem. Be kell valljam, sohasem voltam egy magamutogató típus, de annyi ember biztatott, hogy vállaljam fel önmagam és merjek kilépni a komfortzónámból, hogy végül átadtam magam a versenynek. Talán a legnagyobb előnye az volt, hogy olyan barátságok kötődtek, hogy van olyan, akivel mind a mai napig is tartom a kapcsolatot – tette hozzá.

Reitter Krisztina sokat köszönhet a fehérvári szépségversenynek, hiszen életre szóló élménnyel és barátságokkal lett gazdagabb.
Fotó: Radnai Zoltán

Elmesélte, hogy a Fehérvár Szépét követően befejezte a fodrász sulit, majd szalont nyitott és mind a mai napig ezzel a gyönyörű szakmával foglalkozik Székesfehérváron. Végül üzent a jövőbeni Tündérszép-jelölteknek: 

Én mindenképpen azt javasolnám a lányoknak, hogy merjék felvállalni önmagukat és a természetességre törekedjenek. Munkám során számos emberrel találkozom, akik kételkednek saját magukban és tudom mennyit ad az önbizalmukhoz, amikor egy szép frizurát készítek nekik. 

Továbbá kiemelte azt is, hogy az igazi szépség bennünk lakozik és nem csak a külsőségekben. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a természetességet a szépségiparban, ami sokkal többet ér bármilyen mű dolognál. Javasolja a lányoknak, hogy merjék kipróbálni magukat és ne féljenek jelentkezni a versenyre!

VASÁRNAP ZÁRUL A NEVEZÉS!

Aki pedig maga is kedvet kapott a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak április 21-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!