Ismerős mosoly Székesfehérvár több pontján

2024.06.26. 19:00

Dudás Patrícia: Már kislányként is erről álmodoztam!

Egy ismerős tekintetre lehettek figyelmesek a fehérváriak a napokban, ugyanis a város több pontján is plakátról mosolyog ránk Dudás Patrícia, az egykori Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője. A barna hajú, kék szemű mátyásdombi szépséget már messziről ki lehet szúrni.

Kecskés Zoltán

Bikinire cserélte táncos ruhadarabjait Dudás Patrícia.

Fotó: Radnai Zoltán

Mint azt megtudtuk, egy székesfehérvári fürdő kedvéért vált meg táncos ruhadarabjaitól és cserélte bikinire. A fotók pedig önmagukért beszélnek, amelyeket nem más, mint kollégája és egyben jó barátja, Radnai Zoltán készített. A Tia becenevű egykori szépségkirálynő a FEOL-nak elmondta, hogy nagyon örült a lehetőségnek:

– Nagyon örültem a felkérésnek, amikor az Árpád Fürdő vezetője – akivel régóta jó kapcsolatot ápolok – felkért álljak modellt és mutassam be ezt a nagyszerű helyet. Örömmel igen mondtam, hiszen már kislány koromban is erről álmodoztam, hogy egyszer viszont láthassam magam óriásplakátokon is. Ez teljesült! Én magam is meglepődtem a minap, hogy az Aszalvölgyi úti bevásárlóközpontból kilépve megpillantottam magam és ott vagyok nagyban. Kellett pár másodperc, mire feldolgoztam – mesélte nagy mosollyal az arcán  Dudás Patrícia, akiről biztosan sokat hallunk még a jövőben!

Ilyen óriásplakátokkal találkozhatnak a Fehérváron közlekedők.
Fotó: Kecskés Zoltán

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!