Forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett

2024.06.26. 20:00

Futva menekült a rendőrök elől

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett, majd a rendőri ellenőrzés elől futva menekült el.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség vádirata szerint a férfit a bíróság 2024-ben kétszer tiltotta el a közúti járművezetéstől, aki az eltiltások ellenére május 6-án egy forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett Dunaújvárosban, amikor a rendőrség ellenőrzés alá akarta vonni. A férfi a rendőrség hang- és fényjelzését figyelmen kívül hagyva továbbhajtott, majd egy utcában megállt és az autót futva hagyta el. A férfivel szemben az elmúlt két évben összesen 11 esetben volt közlekedési szabálysértés miatt eljárás folyamatban.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést, valamint közúti járművezetéstől eltiltást indítványozott – olvasható a Fejér Vármegyei Főügyészség közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!