A kajászóiakat ledöbbentette az eset...

9 órája

Brutális részletek: rendszeresen gyötörte, majd halálra verte (Frissítve: bíróság!)

A családon belüli erőszak legbrutálisabb esete valósult meg Kajászón. A falubeliek ledöbbentek a hír hallatán, miközben újabb brutális részletek láttak napvilágot a vasárnap történt kajászói emberöléssel kapcsolatban.

Kecskés Zoltán

A kajászóiakat ledöbbentette az eset...

Fotó: KZ

Ahogy arról a FEOL is beszámolt, a férfi úgy megverte a barátnőjét, hogy az bele is halt sérüléseibe. A rendőrségi közlemény szerint a brutális tett vasárnap történt, a nyomozók őrizetbe vették a férfit, a napokban elrendelhetik letartóztatását. Kerestük a rendőrséget is, ám a nyomozás érdekeire hivatkozva további információval nem szolgáltak.

brutális_részletek_emberölés_rendőrség_kajászó
Brutális részletek - információink szerint Kajászó külterületén történhetett a tragédia.
Fotó: KZ

A történtek természetesen az ott élőket is ledöbbentette, egyikük azt mondta a FEOL-nak, hogy nem is gondolta, hogy ilyen itt megtörténhet. Elárulta azt is, hogy tudomása szerint az emberölés Kajászó külterületén, a lovarda feletti weekend házaknál történhetett. 

Időközben a Tények stábja is helyszínen járt, megtudták, hogy a 41 éves férfi rendszeresen fenyegette, sőt meg is verte barátnőjét, aki emiatt már kórházban is volt. Viharos kapcsolatukat folyamatos veszekedés és hangoskodás jellemezte. A szomszéddal beszélgetve kiderítették azt is, hogy a nő és a férfi is rendszeresen ivott, veszekedésüktől pedig gyakran volt hangos a környék. A Tények információi szerint a spinning-edzőként dolgozó nő  a Velencei-tó környékéről járt a férfihoz hétvégente, már jó ideje együtt voltak.

Amint újabb fejlemény történik az üggyel kapcsolatban, azt közölni fogjuk.

Frissítve - letartóztatás!

Időközben Hudák Hedvig sajtószóvivő arról tájékoztatta a FEOL-t: 

a Székesfehérvári Járásbíróság a mai ülésen a terhelt letartóztatását elrendelte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában