Dunai hajókirándulás

2022.07.25. 07:05

Szentendrén jártak a NAV megyei nyugdíjasai

A NAV Fe­jér Megyei Adóigazgatási Nyugdíjas Klubjában hagyománnyá vált, hogy hajókirándulást szerveznek a nyári szünet előtt.

Házi Péter

Idén egy dunai hajókirándulással és egy szentendrei sétával, múzeumlátogatással zárták a „szezont” a NAV megyei nyugdíjasklubjának tagjai

Forrás: A szervezők

Az elmúlt év gyakorlatával szakítva, a Velencei-tó helyett idén a Dunát választották. A nyitott, de árnyékos hajófedélzeten ülve gyönyörködhettek a Duna-part szépségeiben, s egyáltalán nem érezték a „forró nyarat”.

– Felfrissülve érkeztünk Szentendrére, meglátogattuk a Kovács Margit Múzeumot. A múzeum hűs termeiben sem a hőséggel foglalkoztunk, hanem a remekművekben gyönyörködhettünk – számolt be a kirándulásról Fekete Lászlóné, a klub vezetője.

A napi programot ebéddel, illetve egy hangulatos belvárosi sétával zárták. – A hideg, habzó sör után jöhetett a következő, még hidegebb, még habosabb sör, s ezt mi a kánikula elleni védekezéssel magyaráztuk magunknak. A programmal élményekben lettünk gazdagabbak, és büszkék voltunk, hogy megbirkóztunk a meleggel – fogalmazott Fekete Lászlóné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában