Múltidéző

2023.07.14. 17:00

Kincsek a Fejér Megyei Hírlap archívumából

Régebbi olvasóink talán emlékeznek, hogy olykor közszemlére bocsájtjuk a Fejér Megyei Hírlap archívumában talált kincseket. Nos, most is így teszünk.

Déri Brenda

 A hírlap archív képeit böngészve mindig elfog egy jólesően furcsa érzés. Főleg akkor, ha ezek a képek fekete-fehér színekben néznek viszsza rám. Nézem a kedves arcokat, akikről túl sokat nem tudok, csak azt, amennyit a képek elmesélni kívánnak. Fecsegnek, nevetnek, játszanak önfeledten és élvezik a víz hűsítő erejét a forró  nyári napon. De a képek elárulnak még valamit, az akkori kor divatját, nőként talán ez az első, ami feltűnik, és annak konklúziója, hogy a divat, megújulva ugyan, de mindig visszatér. Kérjük, segítsenek megmondani, hol készülhettek a képek és kik szerepelnek a fekete-fehér fotókon! Ki tudja, lehet, éppen ezzel szerezhet egy kis örömet egyik családtagjának! Ha információja van, írja meg nekünk a [email protected] címre! Sorozatunknak ez az első része. 

Az agárdi strandon
 
 

Kik ők? Ha tudják, írják meg nekünk a [email protected] címre!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában