Isten éltesse!

2024.05.02. 20:09

Kilencven évesen is aktívan - a hét minden napján sportol Gizi néni

A székesfehérvári Szabó Emilné, Gizike néni pénteken ünnepli 90. születésnapját. Naponta rendszeresen sportol, ennek is köszönheti jó egészségi állapotát, ezáltal is aktív életet él. A Nyitott Tornatermek programokon a kezdetek óta, húsz éve rendszeres résztvevő. Hétfőn örömtáncon és nyugdíjas tornán, kedden nordic walking túrán, szerdán Meridián tornán, csütörtökön ismét táncon és tornán, péntekenként pedig gyalogláson vesz részt.

Feol.hu

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Gizike nénit a csütörtöki torna előtt Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András is köszöntötte születésnapja alkalmából. Mint mondta, fontos dolog, hogy odafigyeljünk a közösségeink példaképeire, és Gizike néni egy ilyen példakép. A hét minden napján részt vesz a Nyitott tornatermi programokon, és ezáltal folyamatosan tesz a saját egészségéért.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Szeretek mozogni, ezért járok minden nap sportolni, ami az életem szerves része - mondta Szabó Emilné, Gizi néni, aki nagyon büszke két dédunokájára és két unokájára. Szombatonként velük jár uszodába. Annak idején a Telekiben végzett, és mint mondta, vállalati számviteli vezetőként ment nyugdíjba. – írja közleményében az ÖKK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában