Jótékonyság

2024.07.08. 14:00

Mentsük meg Benit! Jótékonysági napot tartanak a Fehérvárhoz közeli faluban

A négyéves Micskó Benjámin gyógykezelésére gyűjtenek szombaton a Székesfehérvár melletti Iszkaszentgyörgyön, ahol Ön is hozzájárulhat a ritka betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésének költségéhez.

Borsányi Bea

Fehérvár mellett tartanak jótékonysági napot, ahol Beninek gyűjtenek

Forrás: Mentsük meg Benit Facebook oldal

Július 13-án szombaton 11-17 óra között különféle programokkal, este pedig bállal várják a segíteni szándékozókat a Rákóczi utcai tájháznál, illetve a vele szembeni oldalon az IKSZT udvarán (posta mögötti épület). A nap folyamán lesz aszfaltrajz verseny, légvár, fitkid bemutató, gyöngyfűzés, hajfonás, arcfestés, lufi hajtogatás, habparti és sütivásár. 14 órakor a mozogni vágyóknak Detty tart Dance Fitness órát. Délben bográcsgulyást kínálnak, este 21 órától pedig jótékonysági bálra várják a falu lakosságát, illetve a fehérváriakat és a környékbelieket is! A belépő a bálra 2 ezer forint, a programok viszont egész nap ingyenesek, ugyanakkor a helyszínen lehetőség van az adományozásra.

A kisfiú Duchenne féle izomsorvadásban szenved, melynek romlását csak az Egyesült Államokban elérhető génterápiával lehet megállítani. Erre gyűjt a család. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában