Forgalomkorlátozás

2024.08.27. 20:00

Gárdony: itt és ezért lesznek útlezárások a héten

Péntekig tartanak az útlezárások a velencei-tavi városban. A gárdonyi útépítési munkák miatt az alábbi utcákban kell számítani forgalomkorlátozásokra.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Több nagyszabású útépítés is kezdetét vette Gárdonyban hétfőn. A város felhívása szerint ezért augusztus 26-a és 30-a között útlezárásokra kell számítani. A közlemény szerint  a Chernel iskola előtt, az Iskola utca északi oldalán leállósáv, az épület bejárata előtti szakaszon pedig térköves parkolók épülnek. A felújítási munkálatok során a felszíni vizek elvezetéséről is gondoskodnak a kivitelezők.
Több nagy forgalmú utca felújítása is megkezdődik a héten: sorra kerül a Posta utca a 7-es úti csomóponttól a felújított szakaszig, továbbá a Széchenyi utca a Szövetkezetek útjától a Márvány utcáig, valamint az Óvoda utca a Mikszáth Kálmán utcától a Bagoly utcáig és a Bethlen Gábor utca az Óvoda utcai kereszteződéstől a Széchenyi utcáig. Az utak felületét első ütemben felmarják, javítják a szerkezeti hibákat, majd ezt követően új aszfaltréteg kerül a felületekre. "Az útépítésekkel járó kellemetlenségek szeptember végére megszűnnek. Utána 30 éven át jó utakon közlekedhetünk" – üzeni a városvezetés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában