Termelők is kiveszik a részüket

2024.09.20. 09:41

Lecsót főznek a gátakon dolgozóknak

Méltón indult szeptember 20-án, pénteken Székesfehérváron a Nyitott Piacok Napja, melyen egy példaértékű városi összefogásról számoltak be.

Déri Brenda

Városi összefogással, több száz alapanyag felhasználásával lecsó készül az árvíz elleni védekezésben dolgozóknak.

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy azt a sajtótájékoztatón Mészáros Attila alpolgármester elmondta: Székesfehérvár is csatlakozik, hogy segítse az árvízi védekezésben dolgozókat, mely a Városi Piac árusítóinak, a Városgondnokságnak, valamit a további kezdeményezéshez csatlakozóknak köszönhető. Nekik hála a város catering csapata több száz kiló alapanyag felhasználásával lecsót készít a gátakon dolgozóknak, amit aztán a Városgondnokság munkatársai szállítanak az érintett területekre. 

 

– Jó látni, hogy amikor baj van itt, Székesfehérváron is összefogunk, hogy segítsük a bajba jutottakat. A hét elején a fecskék esetében és most, a hét második felében az árvíz elleni védekezés esetében – fogalmazott.

Az alpolgármester mellett Bozai István, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ügyvezetője és Tóth Marianna rendezvény divízióvezető is megköszönte a becsatlakozók segítségét. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában