Jelentős támogatás

2024.09.20. 15:58

Szemészeti műtőasztalt vásárolt a kórház az Arconic támogatásából

Szemészeti műtőasztallal gazdagodott a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház eszközparkja, melyet egy jelentős támogatásnak köszönhet az egészségügyi intézmény.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az Arconic Alapítvány fő célkitűzése, hogy a civil szervezeteket, oktatást a s leginkább az egészségügyet támogassa – fogalmazta meg Varga Zsuzsanna, az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. ügyvezetője azon a projektzáró sajtótájékoztatón, melyen szimbolikusan átadták a 35 ezer dollár értékű támogatást a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak. Majd megköszönte a kórházzal való hosszútávú együttműködést, melynek keretében számos projekt megvalósulhatott már.

Forrás:  Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

Bakos Gábor a kórház főigazgatója rámutatott: az alapítványtól kapott támogatásokból általában mindig valamilyen jelentős eszközt vásárolnak, így idén sem volt ez másképp: egy szemészeti műtőasztallal gazdagodott az eszközpark, amely nagymértékben segíti a szemészet munkáját és a betegek gyógyulását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában