Bárki csatlakozhat

2024.09.20. 21:00

Szüreti felvonulás: Pincéktől a pincékig tart a séta

A Pusztavámi Német Nemzetiségi Önkormányzat szüreti felvonulást tart szeptember 21-én. A menet 14:00 órakor indul, pincéktől pincékig tart és bárki csatlakozhat a felvonulókhoz, ha erre indíttatást érez. A hangulatról a helyi óvodások, iskolások, néptáncosok, fúvósok és az énekkarosok gondoskodnak.

Palocsai Jenő

A Száki, illetve a Somogyi utcai pincéktől indul a szüreti felvonulás Pusztavámon. A menet több helyen is megáll, így lesz ének, tánc és zene a Bokodi utca és Kossuth utca kereszteződésénél, a faluháznál, a Geretsried parkban, és természetesen a célállomáson, a művelődési házzal szemben álló pincéknél is.

A Pusztavámi Szivárványóvoda és Bölcsőde gyermekei, Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulói, a Pusztavámi Német Nemzetiségi Tánccsoport tagjai, a Pusztavámi Német Nemzetiségi Énekkar és a Pusztavám Község Német Nemzetiségi Fúvószenekar zenészei lesznek a fellépők. PJD

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában