Ásványok, kristályok, drágakövek

2 órája

Ásványbörze: A harmadik alkalommal láthatóak a ritkaságok

A természet kincseit újra bemutatják a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban. A harmadik alkalommal tartott ásványbörze nem csak egy vásár, hiszen szakértőkkel, gyűjtőkkel is lehet beszélgetni, akik egy különleges világba vezetik az érdeklődőket, október 19-én, szombaton.

Palocsai Jenő

Tavaly is nagy sikert aratott az ásványbörze Móron

Fotó: Fehér Gábor / Archív

A természet kincseit segít felfedezni az idei, III. Móri Ásványbörze. A Wekerle Sándor Szabadidőközpontban tartott eseményen különleges ásványokat, drágaköveket és fosszíliákat csodálhatnak meg az érdeklődők. Szakértők, gyűjtők és kiállítók várnak mindenkit, hogy aztán elkalauzolják az erre vállalkozókat az ásványok csodálatos világában.

A szervezők szerint lesz ritka ásványok és kristályok kiállítása is, de megjelennek a nagy kedvencek, vagyis a különleges drágakövek és az ékszerek is.

Bár minden az ásványokról szól majd, lesznek gyerekfoglalkozások és interaktív programok is, így ha kezdő gyűjtő, ha tapasztalt ásványrajongó valaki, egészen biztos, hogy talál magának valami érdekeset.

A sok tudást és újdonságot rejtegető, inspiráló esemény október 19-én lesz, délelőtt 9-től 17 óráig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában