Idősek világnapja

2 órája

Az időseket ünnepelték Székesfehérváron – az újonnan bejelentett alpolgármester-jelölt is táncolt! (galéria)

„Jó látni a kicsit régebb óta fiatalokat” – hangzott el szerda délután Cser-Palkovics András polgármestertől. A városvezető az Alba Regia Sportcsarnokban köszöntötte az önkormányzat és a város nevében az időseket.

Déri Brenda

Fotó: NAGY NORBERT

Az idősek világnapja alkalmából színvonalas műsorral készültek a város szépkorú lakóinak idén is: érkeztek a Fedák Sári Színház művészei, valamint Oszvald Marika is fellépett, de még mielőtt ez megtörtént volna, Cser-Palkovics András üdvözölte az időseket, akik nemcsak megtöltötték a csarnokot, hanem be is ragyogták azt. 

Ahogy azt mondta: az időseket köszönteni nem csak megtiszteltetés számára, hanem örömteli kötelesség, ugyanis ők azok, akik szerették, ápolták gondozták és fejlesztették a várost. 

A polgármesteri üdvözlést követően Fedák Sári Színház művészei kápráztatták el műsorukkal a nézőket, akik közül voltak olyanok, akiket sikeresen táncba is hívtak, többek között a tegnap bejelentett alpolgármester-jelöltet, Horváth Miklós Csabát is. 

Majd a rendezvény méltó zárásaként érkezett még Oszvald Marika, aki a tőle megszokott módon: átéléssel, energiával és jó kedvvel állt a közönség elé, hogy előadásával megörvendeztesse őket.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában