Tortával érkeztek a megbízólevelek

13 órája

Megalakult az új képviselő-testület Sárszentmihályon

Hétfő délután ünnepélyes, nyílt alakuló testületi ülést tartott Sárszentmihály Községi Önkormányzat a közösségi ház nagytermében. A testületi ülésen a Helyi Választási Bizottság elnöke, Gulyás Imre beszámolt a júniusi 9-i helyi önkormányzati választás eredményeiről. Ezt követően esküt tettek, majd a megbízólevelüket is átvették a képviselők.

Gombor Lili

Sárszentmihályon tortát is kapott a polgármester

Fotó: Zelenák Tibor

Sárszentmihályon a hétfői testületi ülésen esküt tettek, és átvették megbízólevelüket az újonnan beiktatott képviselők: Molnár Dezső, Páli Zoltán, Pados Zoltán, Juhos Ferencné, Nagy Gabriella és Szabó Virág, valamint a polgármester, Óber Andrea. Az ülésen a polgármester javaslatára megválasztották a következő időszak alpolgármesterét is. A pozíciót a korábbi ciklushoz hasonlóan továbbra is Molnár Dezső tölti be. A testület megválasztotta a kötelező, azaz az önkormányzat pénzügyi bizottságának tagjait is: Nagy Gabriella, Páli Zoltán és a bizottság elnöke, Pados Zoltán személyében. A 2024–2029-es ciklus első testületi ülése meglepetéssel zárult: Turzó Anikó családsegítő egy gyönyörű tortával készült, melyen az előző ciklus elnyert pályázati támogatásainak hirdetményei képezték a díszítés szerves részét. Az ünnepségen Óber Andrea polgármester megköszönte a leköszönő Gulyás Imre választási bizottsági elnök munkáját, aki hosszú évtizedekig látta el feladatát. 

A hétfői testületi ülésen esküt tettek és átvették megbízó levelüket az újonnan beiktatott képviselők Sárszentmihályon
Fotó: Zelenák Tibor

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában