Most kiderül, ki mit tud!

2 órája

Szenior ki mit tud: színpadra állnak a versenyzők

Folytatódik a Szenior ki mit tud? versenyzőinek értékelése. A héten a zsűri már értékelte a tárgyalkotó kategóriába beérkezett pályaműveket, melyekből kiállítás is nyílt a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében. A verseny színpadi produkciói október 7-én és 9-én, hétfőn és szerdán 08:00 órától állnak zsűri elé a Malom utcai Táncházban.

Gombor Lili

A Szenior ki mit tud? verseny előadóművészeti kategória fellépői idén is különleges előadásokkal készülnek, melyeket szakértő zsűri – Berki Lilla népdalénekes, népzene-pedagógus, Kuna Károly Jászai Mari-díjas színművész és Rovó Tamás koreográfus, táncművész – értékel hétfőn és szerdán Székesfehérváron, a Malom utcai Táncházban. A válogatókon bemutatott produkciókat a háromfős zsűri bronz, ezüst, arany és kiemelt arany kategóriába sorolva értékeli. A nap végén a zsűri szakmai konzultációs lehetőséget biztosít a résztvevőknek. A produkciók sorrendje az alábbi oldalon olvasható

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában