Mit csinált a Sóstón?

2023.05.03. 15:35

Korábbi élvonalbeli tréner járt a Vidi edzésén

Szerdán délelőtt tréningezett a kiesés elől menekülő MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. Az edzésen megjelent a ZTE és a Paks korábbi vezetőedzője is.

Ferencz Balázs

Waltner Róbert Fehérváron gyűjtött tapasztalatot

Forrás: Nemzeti Sport/archív

Fotó: Szabó Miklós

Waltner Róbert újra Székesfehérváron járt. Az élvonalban játékosként a Videoton színeiben debütált, majd 64 bajnoki összecsapáson 15 gólt szerzett még a kilencvenes évek végén. A Kaposváron nevelkedett támadó szerepelt például a Boca Juniors-ban, vagy az Újpestben is, azonban Zalaegerszegen töltötte a legtöbb időt. Edzőként a Kaposvári Rákóczit kormányozta az élvonalba, majd Siófokon dolgozott, 2021 márciusától egy éven át dirigálta a ZTE FC-t. Legutóbb a Paksi FC trénere volt 2023. február 13-ig.

Waltner Róbert nem rendelkezik még a magyar NB I-hez szükséges edzői licensszel, s épp ez volt fehérvári látogatásának apropója is. A szükséges UEFA-képesítés előfeltétele, hogy tapasztalatot gyűjtsön külföldi és honi profi kluboknál. Waltner Róbert ezért tekintette meg a Vidi edzését, melyet a továbbiakban is Bartosz Grzelak irányít.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában