Bye-bye

2024.05.28. 18:49

Kikosarazták az Albát

Az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabda csapatának bronzéremmel zárult a szezonja, de a munka a klubszékházban most kezdődik csak igazán.

Szupkai Gábor

Vojvoda Dávidékra nagy küzdelem vár

Fotó: NAGY NORBERT

Ugyanis Vojvoda Dávid kivételével minden magyar játékosnak lejár a szezon végével a szerződése. Takács Milán és Balogh Máté az idény során többször bizonyított, igyekeztek is maradásra bírni őket, szerződést ajánlottak nekik, de ők úgy döntöttek, hogy máshol folytatják pályafutásukat.

Ugyancsak távozik Takács Martin és Góbi Marcell, akik minimális játékpercet kaptak a szezonban, így számukra véget ért a fehérvári kaland. Kiss Benedeknek még egy évig érvényes lenne a szerződése, ám ő is nagyon kevés szerepet kapott, így kérésére szerződését felbontották.  

Kass Balázs viszont a következő idényben is az Alba játékosa lesz, Fazekas Mátéra pedig opciója van a csapatnak a következő évadra. Napokon belül eldől, hogy a center marad -e Fehérváron, vagy máshol folytatja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában