Visszavágó

2024.07.01. 21:07

Úgy kezdheti a Volán, ahogy befejezte

A Hydro Fehérvár AV19 a Pustertal otthonában indítja a 2024/25-ös ICEHL-szezont.

Szupkai Gábor

Mintha vége se lett volna, a Pustertallal kezd a Volán

Fotó: Fehér Gábor

Nyilvánossá vált a Volán 2024/25-ös alapszakasz-programja. A sorsolás úgy alakult, hogy azzal az ellenféllel kezdheti az ICEHL őszi rajtját a Fehérvár, akik ellen tavasszal elvérzett a rájátszásban. 

A csapat idegenbeli túrával kezd, ahol szeptember 20-án, pénteken a Pustertalhoz látogat, majd rögtön másnap a Pioneers Vorarlberg vendége lesz Kiss Dávid csapata. Az Alba Aréna első ICEHL-mérkőzésére szeptember 27-éig kell várni, a magyar csapat ekkor a Klagenfurtot fogadja. A 48 meccses alapszakasz utolsó meccsét 2025. február 21-én hazai jégen vívja a Volán az EC Red Bull Salzburg ellen.

Az ICEHL-nyitány előtt viszont már lesz négy Bajnokok Ligája meccs is a fehérvári lábakban, ebből kettő az Alba Arénában. Szeptember 5-én a Dynamo Pardubice, szeptember 7-én a Sparta Praha vendége lesz a Hydro Fehérvár AV19. Majd szeptember 12-én érkezik Fehérvárra a Färjestad BK, két nap múlva, szeptember 14-én pedig a Lausanne HC lép jégre az Alba Arénában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában