Szombaton pályán az Alba FKC

2024.09.20. 16:00

A bronzérmes jön Fehérvárra

Szombaton második hazai mérkőzését játssza a bajnokságban az Alba Fehérvár KC. A tavalyi ötödik helyezett sikerült itthon legyőzni. Vajon sikerül-e ugyanezt megtenni a dobogóssal?

Németh Krisztián

Fotó: Alba FKC/Sastinszky Dániel

Fotó: Sastinszky Dániel

Papíron erre kevesebb esély van, de Suzana Lazovic együttese az első hazai bajnokin gyönyörűen borította a papírformát a Vác ellen, és remek második félidei játékkal győzelemmel kezdte a szezont. Budaörsön nem sikerült nyerni, szűken két góllal alulmaradtak  fehérváriak. Kapusuk,  Hadfi Gréta számára különös élmény lesz a találkozó, hiszen volt csapata ellen áll majd pályára.

„Volt klubcsapat ellen játszani mindig extra motivációval tölti el az embert. Várom, hogy összemérjük az erőinket” - jelentette ki klubja honlapjának a 23. születésnapját egy hét múlva ünneplő hálóőr. A Mosonmagyaróvár két vereséggel kezdett: az Győri ETO nagyon „átszaladt” rajtuk, az FTC hat góllal volt jobb a Kisalföldön. 

A találkozó szombaton 16:30 órakor kezdődik a Köfém Sportcsarnokban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában