Röplabda

2024.09.20. 18:30

Nyertek a lányok

Győzelemmel kezdte a székesfehérvári rendezésű Dévényi Tibor Emléktornát a MÁV Előre Foxconn női csapata, míg a férfiak kikaptak a Horváth Károly Emléktorna első játéknapján.

Szabó Róbert

Győzelemmel kezdett a MÁV Előre Foxconn női csapata a Dévényi Tibor Emléktornán

Fotó: Kricskovics Antal, archív

A lányok az UTE ellen kezdték meg szereplésüket a MÁV Előre egykori elnökére megemlékező Dévényi Tibor Emléktornán. A házigazda székesfehérváriak az első szettet magabiztosan, 25-20-ra húzták be, s bár a másodikat elbukták 25-27-re, ezután hengereltek, s gyorsan visszavették az előnyt egy 25-14-re megnyert játszmával.

A negyedik szettben bár az Újpestnek volt labdája az egyenlítéshez, végül 24-25-ről fordítva 27-25-ra ezt a felvonást is behúzta a Loki, amely így 3:1-es győzelemmel kezdett.

A férfiak a VK Spartak Komárno ellen rajtoltak a Horváth Károly Emléktornán, amelyek névadója 1996-tól haláláig időt és pénzt sem sajnálva kiállt az egyesület mellett.

A székesfehérváriak az első szettet nagyon csúnyán, 12-25-re bukták el, de a másodikban 25-23-as eredménnyel egyenlítettek. A harmadik felvonást aztán ismét a felvidéki együttes nyerte, ezúttal 23-25-re, míg a végletekig kiélezett negyediket 27-29-re húzták be, így a Loki 1:3-ra kikapott a Komárnótól.

A torna szombaton folytatódik az MKOSZ Edzőközpontban 11 órától, majd vasárnap 10 órától lépnek parkettre a csapatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában