Férfi kézilabda

14 órája

Juhász Roland is lehetőséghez jutott, kikapott a VAX (galéria)

Nem sikerült megszereznie második győzelmét a férfi kézilabda NB II F-csoportjában a VAX KE Sárbogárdnak, amely 36-21-re kikapott a Dunaharaszti MTK otthonában. A hazaik sikeréhez a kapusaik, köztük Juhász Roland remeklése is kellett.

Szabó Róbert

Juhász Roland védései is kellettek a sikerhez

Fotó: Kricskovics Antal

A hazai, Budai Farkasok-Rév U21 elleni vereség után idegenben, a Szigetszentmiklós II. ellen történelmi sikert aratott a Pordán István vezette sárbogárdi klub, amely 35-26-ra diadalmaskodott, ezzel hangolt a Dunaharaszti MTK otthonában lejátszott harmadik fordulóra.

A sárbogárdiak Rehák Tamás révén gyorsan előnybe kerültek, azonban onnantól megtorpantak, a Dunaharaszti hamar elhúzott 8-2-re. A hatgólos különbséget bár többször is csökkentették Pordán István fiai, összességében a házigazda jól menedzselte a különbséget, amely egy híján megmaradt a félidőre is, 17-12.

A fordulás után nem sikerült közelebb zárkóznia a VAX-nak, a végén pedig kinyílt az olló, hiszen a sárbogárdiak Szili Ádám 51. percben szerzett gólja után nem találtak az ellenfél kapujába, amihez hozzájárult Juhász Roland remeklése is, ráadásul a DMTK pedig még emberhátrányban is növelte előnyét. Végül a hazaiak 36 gólnál álltak meg, így a vendégek kiütéses vereségbe szaladtak bele, 36-21

A VAX KE Sárbogárd legközelebb október 5-én, szombaton 18.00 órától lépnek pályára hazai pályán, a sárbogárdi Városi Sportcsarnokban a VSK Tököl ellen, amely eddig veretlen, és tartja a lépést a Dunaharasztival a férfi kézilabda NB II F-csoportjában.

Férfi kézilabda NB II, F-csoport

Dunaharaszti MTK – VAX KE Sárbogárd 36-21 (17-12)
Dunaharaszti, Sportcsarnok, Vezette: Gyurcsek András, Szarka Norbert

VAX KE Sárbogárd: Bali, Sallai, Némth T. – Bicskei, Csendes, Domak 4, Hajnal, Árva, Pordán, Májer 3, Pordán G. 3, Rehák 3, Szili Ádám 4, Szili Ákos 1, Vajai G., Vajai I. 3. Vezetőedző: Pordán István

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában