Rendőrségi

2014.01.21. 07:55

Tolvajokat fogtak egy sertéstelepen - Hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Kálózon egy sertéstelepen zavart meg a biztonsági őr bűncselekmény elkövetésében két férfit 2014. január 20-án délben. Az őr - miután észlelte a jogsértést -, rendőri segítséget kért és a kiérkező egyenruhások elfogták, majd előállították a két sárkeresztúri férfit. M. Ferencet és L. Tamást lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon.

A székesfehérvári MÁV pályaudvaron igazoltattak a rendőrök egy utast a Zágrab – Budapest között közlekedő személyvonaton. Az egyenruhások megállapították, hogy a nőnél lévő utazási utalvány „hamisgyanús”, ezért őt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra és az iratot lefoglalták. K. Csilla siófóki lakost közokirat-hamsítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. Kihallgatásakor elismerte, hogy fénymásolt irattal próbált meg utazni a vonaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!