Rendőrségi

2015.09.01. 06:44

Székesfehérváron bolti tolvajjal, Bicskén ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra intézkedései Fejér megyében.

Székesfehérváron, a Palotai úton lévő áruház biztonsági őrei kértek rendőri segítséget 2015. augusztus 31-én délután. A vagyonőrök egy 51 éves sárbogárdi nőt értek tetten, aki az üzletből ötvenezer forintot meghaladó értékben kísérelt meg élelmiszereket és kozmetikumokat eltulajdonítani. A járőrök H. Józsefnét a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2015. augusztus 31-én 17 óra 10 perckor Bicskén, a Kisfaludy utcában ellenőrizték egy Renault típusú személygépkocsi vezetőjét. A 60 éves helyi férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök 2015. augusztus 31-én 22 óra 50 perckor Bicskén, a Szent László utca és a Bethlen Gábor utca kereszteződésében is ellenőriztek egy 43 éves gépkocsivezetőt, aki a gyanú szerint szintén szeszes italt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrök a járművek vezetőit előállították mintavételre, vezetői engedélyüket bevonták. Mindkét ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!