Állásbörze

2017.03.27. 08:55

Simon Műanyagfeldolgozó

A mára már közel 400 fős vállalkozásunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza, az egyszemélyes vállalkozásból fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre, mégis sikerrel őriztük meg a családias hangulatot.

Az elmúlt 10 évben a fő tevékenységünk a műszaki műanyagok fröccsöntése, és a hozzájuk tartozó szerszámalkatrészek gyártása, 95%-ban az autóipar számára.

Tevékenységünk gerince Kőszárhegyen, modern, légkondicionált üzemekben található a legmodernebb technológiájú berendezésekkel, ahol naponta közel 1 millió db alkatrészt gyártunk.

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik lehetővé tették a piaci változásoknak való folyamatos megfelelést. Töretlenül fejlődünk, a legújabb üzemcsarnokunkat, szerszámüzemünket és irodáinkat a napokban népesítik be munkatársaink, mára már közel 15.000 m2-en folytatjuk tevékenységünket.

Folyamatos fejlődésünk és bővülő vevőkörünk eredményeképpen keressük a Szerszámkarbantartó, Tömbszikra forgácsoló, Gépi forgácsoló, Fröccsöntő gépbeállító, valamint Minőségbiztosítási-, Projekt- és Szerszámmérnök munkatársakat.

Vállalatunk jövőképe:

Magyar vállalatként az ország meghatározó műanyagipari, magas hozzáadott értékű műanyagalkatrész előállító gyártóvállalattá kívánunk válni. Növekedésünket következetes csapatmunkával az ügyfeleinknek történő értékteremtéssel, folyamatos innovációval, a termékeink hozzáadott értékének folyamatos növelésével és magas minőséggel érjük el.

Hiszünk abban, hogy az iparági szinten elért nagy jövedelmezőségű vállalatunk sikere a kiváló munkatársaink együttes hozzájárulásából fog eredni, akik egyénenként is hozzáértők, elkötelezettek és közreműködőek. Elismerjük és jutalmazzuk a sikert, munkatársaink folyamatos fejlődését elvárjuk és támogatjuk.

Vevőink úgy fognak számon tartani minket, mint előnyben részesített szállítójukat.

Dolgozóink büszkék lesznek arra, hogy itt dolgozhatnak, egy biztonságos, tiszta és számukra megfelelő környezetben.

Magyar vállalatként a kitűnő vállalat mintaképe leszünk az üzleti és a közéletben egyaránt, melyet példaként állíthatnak más magyar vállalatok elé a működési eredményeink és a vállalatunk működési területén élő közösség életfeltételeinek folyamatos javítása alapján.

Kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra ahol nyomon követheti mindennapi életünket.

Elérhetőségek: [email protected], www.simonceg.hu, www.facebook.com/simonceg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!