Állásbörze

2017.03.21. 11:08

Tréning Stúdió Kft.

A TRÉNING STÚDIÓ Kft. 1998 óta foglalkozik iskolarendszeren kívüli felnőttképzéssel. Elsősorban olyan munkaerőpiacon is keresett képzéseket kínál, melyekkel bárki megfelelhet a munkahelyi elvárásoknak

OKJ-s képzéseik túlnyomó részét a gépészeti tanfolyamok adják, ahol belépési feltételként elég az általános iskolai végzettség.  Ezen felül munkakör betöltéséhez és munkavégzéshez szükséges továbbképzéseket, rendeletek által előírt tanfolyamokat szerveznek saját oktatási bázisukon és kihelyezve a megrendelő cégek telephelyén is.

Fontos megrendelőik közé tartoznak Székesfehérvár és Mór multinacionális cégei, de a régió egyéb településein működő cégek felkéréseinek is rendszeresen eleget tesznek.

Jó kapcsolatuk van a munkaerő közvetítő cégekkel, felkérésükre több tanfolyamot is indítottak már.

Elsődleges küldetésük annak tudatosítása, hogy minél több szakmához ért egy munkavállaló, annál több esélye lesz a munkaerőpiacon.Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növelik.

Tréning Stúdió Kft.
Székesfehérvár, Palotai út 174.
Tel./fax: (22) 379-604, (22) 327-503
Mobil: (20) 9838-022
www.treningstudio.hu
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!