Frissen Fejérből

2023.08.05. 07:14

Elhalasztják a szombati nagyszabású újvárosi rendezvényt!

A Dunaújvárosi Family Fest szervezői nagyon készültek a hétvégére, az időjárás előrejelzés miatt azonban úgy döntöttek, nem vállalják a rizikót.

Kecskés Zoltán

Sajnos elmarad a nagy kavalkád.

Fotó: Interjúalany

Úgy látszik a nyári napokkal meggyűlik a bajuk Gódány Diána szervezőnek és csapatának. Július közepén a nagykarácsonyi rendezvény alkalmával a kánikula tett nekik keresztbe, így a vártnál kevesebben látogattak ki az eseményre, ezúttal pedig a másik véglet, az eső szól közbe. Pedig lett volna itt minden, igazi show-nak ígérkezett e rendezvény:

– Nagyon készültünk erre a hétvégére, de az OMSZ jelentései alapján, biztonsági okokból nem vállaljuk annak rizikóját, hogy egy nagyobb vihar következtében személyi vagy vagyoni eredetű kár történhet! Felelősséggel tartozunk a hozzánk ellátogató emberekért, a csapatunk tagjaiért, a fellépőkért, és másod sorban a vagyoni eredetű károkért! Már elkezdtük keresni a lehetséges időpontokat, amikor pótolni tudjuk az eseményt. Mindenki megértését köszönjük! – mondta a FEOL-nak Gódány Diána. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában