Frissen Fejérből

2021.11.25. 11:38

Ketten egy ittas ellen! Anya és fia együtt estek neki áldozatuknak

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival és nővel szemben, akik a férfi testvérének az élettársát bántalmazták.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: pexels.com

A vádirat szerint az I.r. vádlott a II.r. vádlott fia. A II.r. vádlott 2020. január 17-én a házában tartózkodott, ahova délután megérkezett az ittas sértett, és a két nő között veszekedés alakult ki. Az időközben a házba érkező I.r. vádlott ököllel megütötte a sértett száját, a feje tetejére sújtott, valamint ököllel megütötte a nő oldalát, miközben a II.r. vádlott a sértett haját húzta és a körmével az arcát karmolta. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést, többek között bordatörést, valamint fejtető zúzódást szenvedett, továbbá a bal mellüregben vér- és levegőgyülem alakult ki. Az ügyészség vádiratában az I.r. terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabását, egy korábbi bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását, valamint közügyek gyakorlásától eltiltást, a II.r. terhelttel szemben pedig végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!