Vereséggel búcsúztak

2018.06.04. 20:35

A tizedik pozícióban zárt a Videoton FC II

A fe­hér­vári fiatalok nem tudták megszorongatni a bronz­érmes Érd együttesét az NB III-as labdarúgó-bajnokság zárófordulójában.

Krebsz András

Lőrinczék (piros) nem tudták megszorongatni az Érdet

Forrás: ÉVSE

Videoton FC II–Érdi VSE 1–4 (0–2)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 150 néző. Vezette: Sipos.

Videoton II: Borsos – Tarnóczi, Ujvári, Vastag, Róka – Molnár D. (Laczkó, 79.), Burka – Lőrincz, Torvund, Pápai (Gruber, 65.) – Galacs (Kojnok, 65.). Edző: Tímár Krisztián.

Érd: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér – Koós (Hegedűs, 59.), Pallagi, Melczer – Kelemen (Ebedli, 77.), Pál (Balázsovics, 54.), Németh. Edző. Limperger Zsolt.

A diósgyőri NB I-es bajnokin szereplő játékosai közül csak Torvund Alexanderra számíthatott Tímár Krisztián vezetőedző az Érd ellen.

Lőrinczék (piros) nem tudták megszorongatni az Érdet
Fotó: ÉVSE

A nagy hőségben kezdődő mérkőzésen olyan gyorsan hátrányba került a hazai alakulat, hogy a csapatukat elkísérő érdi ultrák le is maradtak Koós Gábor kapuba hulló fejeséről, 0–1. A 18. percben már a vendégek szurkolói is árgus szemekkel figyelték, amint Pallagi Gábor remekül eltalált kapáslövése védhetetlenül vágódik Borsos hálójába, 0–2. A félidő hajrájában Lőrincz veszélyes szabadrúgással jelentkezett, míg a vendégektől Pál lövése, valamint Németh keresztlécen csattant tekerése keltett némi riadalmat.

A térfélcserét követően, az ivószünet előtt jött a szépítés: a csereként beállt Gruber a második hullámban érkező Torvund elé tálalt, a támadó lövése a menteni igyekvő védők mellett talált utat a kapuba, 1–2. A zöld-fehérek válasza hamar meg is érkezett, Németh Gábor lépett ki ziccerben, majd a Vidi kapusa mellett könnyedén passzolt a hálóba, 1–3. A végeredményt Ebedli Zoltán egy szöglet utáni fejessel állította be, 1–4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában