Hírek

2016.09.27. 07:59

Nem kispályáztak!

Az elmúlt 24 órában történt - Hírek Fejér megyéből

A járőrök a 62-es számú főúton, Seregélyes térségében ellenőriztek 2016. szeptember 26-án délután egy személygépkocsit, valamint az ahhoz kapcsolt utánfutót. A járműszerelvénnyel kazánlemezeket és különféle fémhulladékot szállítottak, amelyekről megállapították, hogy azokat egy seregélyesi telephelyről tulajdonították el. A rendőrök a lopott fémet lefoglalták, a gépjárművezetőt és két utasát elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol mindhármukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 22 éves R. Richárd, a 23 éves K. Viktor, továbbá a szintén 23 éves R. István a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatosan beismerő vallomást tett.

A járőrök Enyingen, a Kinizsi utcában igazoltattak 2016. szeptember 26-án reggel egy tehergépkocsival közlekedő helyi lakost. A férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és további mintavételre az orvosi ügyeletre előállították. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!